Yalçın Delikan Ortaokulu

Telefon : (0352) 271 38 68
WEB https://yalcindelikanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞİRİNTEPE MAH. ŞEHİT AHMET SUNGUR CAD. MİMSİN MELİKGAZİ/KAYSERİ
VİZYON : Atatürk’ün getirdiği laik,demokratik,çağdaş eğitimi hedefleyen,üreten, çalışmalarını projelendiren,sanatta, sporda,kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen,bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamayı,öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre üst eğitim programlarına hazırlamayı,kendine güvenen,katılımcı, araştırmacı,kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi,çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin hizmetine sunmayı amaçlar.
BAŞARILAR : FUTSAL İL 2.LİĞİ-BİLGİ YARIŞMASI BÖLGE 2.LİĞİ-İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 3.LÜĞÜ

Saatler : 9.00 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTA HER 15 DK. DA OTOBÜS BULUNUR.
Yerleşim Yeri : ŞEHİR MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : CUMHURİYET MEYDANINA YAKLAŞIK 10 KM